Uw Outdoorwinkel

Boot Ledverlichting

Boot Ledverlichting

Boot Led Verlichting 12 of 24 Volt verlichting

Bij uw lichtwinkel vindt u dit allemaal, uw specialist in 12 en 24 Volt boot Led verlichting. Zoekt u mooie Led verlichting voor in uw salon, kajuit, slaaphut, kombuis, badkamer of lounge wij hebben het allemaal. Het grootste deel van ons assortiment Led verlichting is gemaakt op basis van Multivolt, Multivolt wil zeggen dat deze verlichting geschikt is voor 12 en 24 volt. Wat maakt multivolt zo uniek? Aan boord van uw boot heeft u altijd wel te maken met lichte pieken in uw boordspanning, multivolt zorgt ervoor dat er pieken van 8 tot 30 volt worden opgevangen. Hierdoor gaat uw Led verlichting langer mee, omdat deze minder erg wordt belast door de klein pieken. Bij elk product op onze site staat omschreven als deze multivolt geschikt is. Verlichting waar we echt super trots op zijn is onze Prebit Led verlichting, een van Duitse makelarij led verlichting met een prachtig mooi design en van een hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie bekijkt u de Prebit Led verlichting info categorie.

Hieronder geven wij u een impressie van wat wij allemaal aan Led verlichting in ons assortiment hebben.

363.dat

Led Spot 12-24 Volt.

Led Spots 12-24 Volt voor uw boot. In onze categorie Led spots vind u een prachtig mooi assortiment Led spotjes. Zo kunt u deze Spotjes overal gebruiken zoals hierboven als plafondverlichting in uw slaaphut, Maar ook ideaal te gebruiken in uw salon, badkamer of in uw keuken. Met behulp van onze accessoires kunt u bijvoorbeeld ook spotjes combineren en aansluiten op een dimmer. Met deze Led spotjes kunt u werkelijk alle kanten op en uw hele boot verlichten. Maar ook onze mogelijkheden met de wand of trap spots zijn geweldig. Zo kunt u kiezen voor inbouw wandspots of inbouw trapspots. Of de wand opbouwspots zijn ook verbluffend en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor het verfraaien van uw wand of trap bent u bij ons ook aan het juiste adres.


09

13

Led Plafond en Wandlampen 12-24 Volt

Led plafond en wandlampen van uw lichtwinkel zijn er in verschillende modellen. Zo hebben wij Led wand en plafond lampen die geschikt zijn voor bevestiging aan de wand of aan het plafond. Maar ook hebben wij Led wandverlichting speciaal voor bevestiging aan de wand. Deze verlichting staan in twee verschillende categorieën op de home pagina. Zo kunt u kiezen uit fraaie en mooi design verlichting, maar ook kunt u kiezen uit prachtige Led spots die u ook nog eens kunt gebruiken als leeslamp. Deze verlichting kunt u ook overal toepassen in bij voorbeeld uw lounge gedeelte of bijvoorbeeld als nachtlampje in uw slaapverblijf.

03

06

Kaart Led leeslampen 12-24 Volt

Kaartleeslampen zijn er in alle soorten en maten, maar bij uw lichtwinkel vindt u kaartleeslampen speciaal voor 12-24 volt. De meeste kaartleeslampen zijn flexibel en kunnen in verschillende standen worden gebogen door het meestal flexibele armatuur. Onze kaartleeslampen zijn ideaal te gebruiken als leeslamp voor bijvoorbeeld een boek of voor het lezen van een kaart. Zo kunt u deze lamp op verschillende plaatsen monteren in het lounge of stuur gedeelte van uw boot.

11

Led bar verlichting of Led strips 12- 24 Volt

De Led bars en Led strips zijn zeer goed te gebruiken als verlichting voor in bijvoorbeeld uw keuken als werkblad verlichting. Ook kunt u hiervoor de Led strips gebruiken die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. De Led strips kunt u natuurlijk ook mooi gebruiken onder bijvoorbeeld loze overstekende ruimtes of weg werken achter kleine randen. Denk hier bijvoorbeeld aan het overstekende gedeelte van uw loungebank, onder de traptreden of achter een opstaande rand bij bijvoorbeeld het plafond of een wand. Vele en mooie mogelijkheden met onze Led verlichting. Met deze verlichting krijgt elke boot een mooie en luxe uitstraling in de vorm van geweldig Led licht.

14

onderwaterverlichting frylight slideshow 759 250.png

Boot of Steiger Onderwaterverlichting 12-24 Volt

Speciale en gecertificeerde onderwaterverlichting 12-24 volt van uw lichtwinkel. Deze verlichting is op een simpele en makkelijke manier in te bouwen in uw boot, de Led lampen zijn per stuk verkrijgbaar en in elke gewenst aantal te bestellen. Wilt u uw boot verfraaien met schitterende onderwaterverlichting u kunt ze bestellen in verschillende kleuren. Maar onze onderwaterverlichting kunt u ook gebruiken als steigerverlichting denk er wel om dat deze geschikt is 12 of 24 volt. Als u deze verlichting wilt aansluiten op de gewone stroom dan heeft u een omvormer nodig. Neemt u dan contact met ins op en wij stellen een pakket voor u samen inclusief omvormer.

v

 Uw Lichtwinkel voor al uw 12 en 24 Volt Boot Led verlichting

Verzenden binnen Nederland: € 6,95
België (Belgique) € 9,99
Duitsland (Deutschland): €13,-
Shipment to Other Countries: Click here!

Zoek    licht artikel

Wellicht ook interessant?

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Lichtwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-lichtwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01