Uw Outdoorwinkel

Camper Ledverlichting

Camper Ledverlichting

Camper Led verlichting 12-24 Volt.

Uw Lichtwinkel is geheel gericht op 12 en 24 Volt Led verlichting. Onze led verlichting is dus ook zeer geschikt voor toepassing voor in uw camper. Bijna al onze led verlichting is voorzien van multivolt technologie die speciaal ontwikkeld is voor het opvangen van pieken van uw boordspanning vangt pieken op van 8 tot 30 volt. Door multivolt technologie gaan uw Led lampen langer mee. Zo vindt u bij ons Led verlichting voor aan de wand, voor in of op het plafond, maar ook verlichting voor in de keuken of sanitaire ruimte. Voor elke ruimte in uw camper hebben wij de juiste Led verlichting. Neemt u bijvoorbeeld eens onze kaartleeslampen een geweldig design en met een flexibel armatuur, deze lampen worden veel gebruikt als verlichting voor het lezen van een boek of kaart. Of zoekt u speciale contourverlichting voor het verlichten van een opbergruimte of opbergkast. Van Plafond, wand, trap spot of van schijnwerpers tot aan vervangingslampen bij ons vindt u ze allemaal.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment en met een paar impressie foto's.

camper spotjes

Camper spot 12-24 Volt

Spotjes speciaal voor in uw camper. Neemt u bijvoorbeeld eens onze plafond spots welke uw gemakkelijk en simpel kunt inbouwen in uw plafond. Maar ook onze trap en wand spots hebben een mooi en super modern design, ook deze spots zijn makkelijk in de wand of trap in te bouwen en geven uw camper een mooie en moderne uitstraling. Al onze led spotjes zijn geschikt voor 12-24 volt toepassing tenzij anders aangegeven. Voor nieuwe verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u Led spots op een dimmer aansluiten bekijkt u dan onze accessoires en dimmers alles is bijna mogelijk.

 ccc

Camper wand-plafond Led verlichting

Van luxe Led wandlampen tot super moderne Plafond spotjes bij uw lichtwinkel vindt u het allemaal. In onze categorie plafond en wandlampen vindt u prachtige Led verlichting die geschikt is voor op het plafond of voor aan de wand. Deze spotjes zijn ook heel goed te gebruiken als verlichting voor het lezen van een boek of tijdschrift. Maar met onze Led wandlampen maakt u uw interieur helemaal af met een mooi eigentijdse en moderne look.

camper wandlamp

Camper ledbar

Camper Ledbars en Ledstrips 12-24 Volt

Deze camper ledbars zijn ideaal te gebruiken als werkblad verlichting in uw keuken of als verlichting in uw sanitair ruimte. Maar ook geschikt als verlichting voor in de opbergruimtes. Zo zijn er ook Ledstrsips verkrijgbaar die u gemakkelijk kunt koppelen of installeren. Deze Ledstrips zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. De ledstrips zijn ideaal te gebruiken achter of onder overstekende randen zoals bv traptreden of overstekende zitbanken of onder kastjes.
14


Uw Lichtwinkel voor al uw 12 en 24 Volt Camper Led verlichting

Verzenden binnen Nederland: € 6,95
België (Belgique) € 9,99
Duitsland (Deutschland): €13,-
Shipment to Other Countries: Click here!

Zoek    licht artikel

Wellicht ook interessant?

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Lichtwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-lichtwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01