Uw Outdoorwinkel

Quick Ledverlichting

Quick Marine Lightning

Quick Marine Lightning

Quick Marine Verlichting - Made in Italy

De ledverlichting van Quick Marine is een kwalitatieve lijn LED verlichting voor campers, caravans en boten 12/24V. Vele van deze modellen zijn uitgerust met het Multivolt princiepe (10-30V). Hierdoor is uw verlchitng bestand tegen piekspanningen van de accu, en knalt uw verlichting er niet uit. Alle Quick Marine Verlichting wordt met uiterste precisie gemaakt in Italië. Hierdoor kan het zijn dat de levertijden van deze excelente verlichting iets langer op zich laat wachten. Het resultaat is er echter niet minder om: Quick Marine Verlichting zijn zeer kwalitatieve lampen.

Ons Quick Marine Verlichting assortiment

In onze webshop staat een groot gedeelte van het Quick Marine Lightning assortiment. Wanneer u een product wenst van Quick Marine Lightning en deze staat niet in onze webshop, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling, Alles wat Quick Marine produceerd, kunnen wij leveren.

Eco Friendly LED verlichting

Audrey Wall Quick Marine Led

Het verantwoordelijkheidsbeleid dat de Quick Marine Lightning heeft gekozen voor het milieu heeft het bedrijf gekanaliseerd om te investeren in onderzoek en in de ontwikkeling van LED-producten. Dit blijft het constante streven van Quick. LED-technologie helpt het energieverbruik wereldwijd te verminderen, meer dan welke andere lichtbron ook, en helpt ook het milieu te respecteren door het gebruik van Eco-compatibel materiaal.

Voordelen van Quick Led Verlichting

- Energiebesparing: 80% vergeleken met gloeilampen. 75% vergeleken met halogeenlampen. 50% vergeleken met compacte fluorescentielampen.
- Gemiddelde levensduur: LED-lampjes branden meer dan 50.000 uur. Gloeilampen 1.000 uur. Halogeenlampen 2000 uur. Compacte fluorescerende lichten 6000 uur
- Eco-compatibiliteit: LED-verlichting wordt gebouwd zonder het gebruik van gevaarlijke grondstoffen.
- Ze bevatten geen kwik, verchroomd lood of xenon en ze voldoen aan de RoHS-Europese voorschriften met betrekking tot het gebruik van vervuilende materialen.
- Lage warmteontwikkeling.
- Geen emissie van UV-stralen.
- Geen emissie van IR-stralen.
- Ruim spectrum van kleurtemperatuur (° K)
- Geen elektromagnetische emissie.
- Hogere prestaties vergeleken met traditionele systemen.
- Stootvast.
- Betrouwbaarheid in temperatuurvariaties.

Verzenden binnen Nederland: € 8,00
België (Belgique) € 9,99
Duitsland (Deutschland): €13,-
Shipment to Other Countries: Click here!

Zoek    licht artikel

Wellicht ook interessant?

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Lichtwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-lichtwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01